Holdbarhed i fokus

Refurbees strategi er bygget op omkring forlængelse af livstiden på elektroniske produkter, så de får et andet, tredje og fjerde liv, i stedet for bare at havne i skraldespanden.

Vi gør dette ved at tage imod og reparere ødelagt elektronik, og ved at genanvende fejlfrie reservedele fra defekte enheder. Det færdige resultet er fuldt funktionelle produkter, som vi sælger i vores webshop og fysiske butik. Alle indkomne restaurationssager og produktbehandlinger finder sted direkte på Refurbees lokation i Skandinavien under de rette forhold. De havner altså ikke i en vilkårlig bunke til behandling et fremmed land.

DBA besøger Refurbee

Besøg af DBA produktions-team i vores showroom. Vi fik muligheden for at komme foran et kamera for at tale om vores forretning, koncept og udfordringer vi står foran og give vores case – hvorfor vi gør, hvad vi gør.

15

ÅRS ERFARING

100%

GRØN ELEKTRONIK

2

LANDE

2000+

ABONNENTER PÅ VORES NYHEDSBREV

En bæredygtig podcast.

Kan du gøre brugt elektronik attraktiv i et samfund, hvor der er fokus på de nyeste specifikationer og konstante opgraderinger? I dette afsnit taler vi med Marcus Haglund fra Refurbee, en virksomhed, der arbejder med salg af brugt elektronik på brugtmarkedet. Vi gennemgår, hvorfor han glæder sig til festivalsommeren, hvor han modtog den absolut værste mobiltelefon, og hvilke tiltag han vil se i fremtiden fra de store tech-virksomheder for at få vores devices til at holde lidt længere.
En bæredygtig podcast er produceret af PriceRunner sammen med Hållbar E-handel. Vært: Evelina Galli, teknologi- og forbrugerekspert hos PriceRunner.

REFURBEE PARTNERSKAB PROGRAM

I dag overrakte vi stolt Refurbee Partnership-diplomet til Sten Qvist, Business Owner hos Dansk Alarm Sikring.

Ved at være med i Refurbee Partnership Programme er Dansk Alarm Sikring med til at skåne miljøet ved at genbruge deres virksomheds IT-udstyr i stedet for at købe nye dyre enheder og bortskaffe ikke-genanvendeligt IT-skrot på en korrekt måde.
Dette er en fordelagtig løsning på mere end én måde. Det vigtigste er, at virksomheden nu bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Hvis du overvejer at gå grønt og lave samme forandring for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en uformel snak.

Refurbee donere 5.000kr til Red Barnet

Vi er stolte over at kunne præsentere, at vi har vundet Traderas svenske pris “Startskottet” 2022!
Vi er en ny virksomhed hos Tradera, det er både en ære og accept af vores koncept at modtage denne pris efter kun TO MÅNEDER på deres platform.
Og det skal selvfølgelig siges, at der også har ligget hårdt arbejde bag vores succes.
Vi fejrer vores sejr ved at donere 5.000 kr til Red Barnet, så vi kan nyde sejren fuldt ud. Tak @tradera for at hjælpe os og lade os bruge din fantastiske platform. Tak til alle vores kunder for deres tillid til Refurbee og til alle vores medarbejdere, I er stjerner!

red barnet

Hvilke services tilbyder vi?

Online salg

Salg af renoveret og nye produkter via vores webshop til privatkunder.

Renoveret elektronik

Salg af renoveret og nyt elektronik til erhvervskunder. Venligst kontakt [email protected] for at komme i kontakt med en account manager.
Køber du hos os, så er din virksomhed berettiget til fuldt momsfradrag, i modsætning til mange af vores konkurrenter.

Reparation og service

Reparation og service af mobiltelefoner, tablets, computere og diverse elektronik. Opret en sag hos os, under fanen med reparationer.

Forsvarlig bortskaffelse

Forsvarlig bortskaffelse af gammelt elektronik. Vi tilbyder, mod en kilopris, at tage os af indsamling, kørsel og destruering af dit elektronikskrot. Kontakt os gerne for yderligere information.

Beskyt miljøet – en telefon ad gangen

Hver gang du vælger at købe en fornyet telefon, tablet eller computer i stedet for en helt ny, så gør du miljøet en tjeneste, og sparer på jordens råstofressourcer. Det er tiltag som dette, som mindsker ødelæggelsen af skove til udvinding af metaller, der eller ville blive anvendt i nyt elektronik.
5t black

- 78 KG CO2

Hver gang vi restaurerer en telefon, reducerer vi CO2 udledningen med 78 KG

pro 2018 12.9_ black

- 112 KG CO2

Hver gang vi restaurerer en tablet, reducerer vi CO2 udledningen med 112 KG.

gm5IDW hong kong

- 215 KG CO2

Hver gang vi restaurerer en computer, reducerer vi CO2 udledningen med 215 KG.

Hver uge sparer vi miljøet for udledning af 10.800 KG kuldioxid.
Med andre ord – 562 ton om året!
Og jo, vælger du at handle hos os, fremfor at købe nyt, så hjælper du os med at bidrage til klimaindsatsen.
God shoppetur – nu med god samvittighed! 🌎