Købsbetingelser

Refurbee forbeholder sig retten til at lave tastefejl, forkerte priser, prisændringer, udsolgte varer og leveringsforsinkelser. Refurbee forbeholder sig retten til løbende at ændre de nuværende vilkår og offentliggøre nye versioner på hjemmesiden. Den nye version af disse vilkår træder i kraft og gælder for alle transaktioner foretaget efter meddelelsen om ændringen er blevet gjort tilgængelig.

Refurbee omfatter kun handel med kunder i Danmark (både bytte og salg) og Sverige (både bytte og salg). (På dette domæne leverer ikke til adresser uden for Danmark). Vi henviser kunder fra Sverige til www.refurbee.se

2 års garanti

Du får altid 2 års garanti, når du køber brugt elektronik fra Refurbee. Denne garanti betyder ekstra service og tryghed for dig som kunde i op til 2 år efter du har modtaget produktet. Hvis produktet du har købt hos Refurbee er defekt eller ødelagt, betyder garantien, at produktet kan repareres eller udskiftes af Refurbee. Dette gælder under forudsætning af, at fejlen ved dit brugte produkt er dækket af garantien.

Hvilke fejl eller mangler er dækket af den 2-årige garanti?

Refurbee-garantien dækker alle fabriksfejl, som du opdager i garantiperioden, dvs. max 2 år efter du har modtaget dit produkt fra Refurbee. Hvis manglen er dækket af garantien, har du ret til at få produktet repareret. Hvis fejlen ikke kan rettes inden for rimelig tid efter, at vi hos Refurbee har modtaget varen, kan kunden tilbydes enten at få penge tilbage, svarende til købsprisen, eller få nedsat pris på det købte produkt.

Det er op til os hos Refurbee at afgøre, om en defekt er dækket af garantien eller ej. Garantien dækker ikke mangler, der er opstået pga. ukorrekt brug eller selvforskyldte skader, ydre påvirkninger eller normal slitage. Hos Refurbee dækker vi heller ikke fejl, der er opstået som følge af vandskader.

Udover vores garanti har du en 6-måneders dedikeret batterigaranti. Det betyder, at vi udskifter batteriet gratis, hvis batteriets sundhed falder til under 85% inden for 6 måneder efter købet.

Vær opmærksom på, at du selvfølgelig stadig har 2 års reklamationsreti udover 2 års garanti (se “2 års reklamationsret” på denne side).

 2 års reklamationsret

Udover Refurbees 2 års garanti har du som kunde også 2 års reklamationsret gennem forbrugerkøbeloven. Forbrugerkøbsloven i Danmark indeholder grundlæggende principper, der giver dig særlige rettigheder, og som beskytter dig, når du køber varer. Du finder mere information om reklamationer i købeloven her.

Husk at vi hos Refurbee også tilbyder dig 2 års garanti (se “2 års garanti” her på siden).

Kundekøb på hjemmesiden

Alle priser er i DKK inklusive moms, men eksklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger. Her gælder fuld fradragsberettiget moms for de brugte produkter. Køber kan derfor fradrage moms.

Alle varer er brugte varer, medmindre andet er angivet. Dette er normalt synligt under varen. Den enkelte vares stand er beskrevet, ligesom det fremgår af beskrivelsen, hvis der er ridser eller andre skader. Brugte batterier kan ikke forventes at have samme levetid som nye batterier. Der følger ikke nødvendigvis en manual med til hver vare – manualer kan i de fleste tilfælde downloades fra producentens hjemmeside. Når du køber en vare på hjemmesiden, modtager du hurtigst muligt en ordrebekræftelse. Fakturaen fremsendes på mail.

Betaling med kort

Alle vores betalinger håndteres af Klarna. Der er ingen gebyrer for nogen betalingsmetode. Som privatkunde kan du betale med Visa, Mastercard og Klarna.

Varens beløb trækkes først på dit kort, når dine varer sendes fra Refurbee. Et beløb, der er større end det beløb, du godkendte på købstidspunktet, fratrækkes aldrig. De oplysninger, du sender i forbindelse med køb med kreditkort, er krypteret (SSL), og det er kun betalingsudbyderen Klarna AB, der kan tage del i dette. Hverken Refurbee eller nogen andre har mulighed for at læse de sikrede oplysninger.

Refurbee forbeholder sig retten til at anmode om identifikation (foto og adresse) på udvalgte ordrer. Dette har til formål at forhindre misbrug af betalingskort.

Betaling med faktura

Aktuelle betalingsmuligheder, der tilbydes gennem Klarna, er faktura og delbetaling.

Efter identifikation og kredittjek viser Klarna de betalingsmuligheder, der kan tilbydes. Uanset hvilken betalingsmulighed du vælger, er det Klarna eller en af ​​Klarnas partnere, der håndterer betalingstransaktionen, mens selve købet af produktet foretages direkte af butikken. Produktspecifikke spørgsmål skal derfor rettes direkte til vores butik, mens spørgsmål om fakturaer, der er betalt gennem Klarna, skal medfølge hos Klarna.

Når du vælger Klarna som betalingsløsning, indgår du din aftale med Refurbee ApS, Paul Bergsøes Vej 16, 2600 Glostrup, Danmark (CVR 42822272) og accepterer både Klarna ABs og Refurbee ApS vilkår. Fuldstændige brugsbetingelser for Klarnas betalingstjenester og mere info kan findes her.

Forsendelse & Levering

Du bestemmer selv, hvilken af ​​de tilgængelige leveringsmuligheder, du vil bruge. Prisen er altid klar, før du accepterer at købe produktet.

Refurbee har i første omgang alle varer på lager og sender din ordre hurtigst muligt. Levering sker derfor normalt den første til tredje hverdag efter, at ordren er modtaget. I meget sjældne tilfælde kan det tage op til 10 dage – i så fald får du besked på e-mail.

Ved levering med postpakke modtager du et sporingsnummer, så du kan spore leveringen. Du modtager et sporingsnummer via e-mail, når vi sender ordren fra Refurbee.

Hvis du ikke har modtaget varen inden for 30 dage efter din bestilling, har du ret til at fortryde købet. Du kan altid kontakte Refurbee via følgende e-mailadresse, hvis du har spørgsmål: [email protected]

Vi leverer kun til adresser i Danmark. Kunder fra Sverige henviser vi til vores svenske netbutik: www.refurbee.se

Fortrydelsesret

Du har 14 dage til at fortryde dit køb fra den dag, du modtager varen. Hvis du fortryder dit køb, bedes du kontakte vores kundeservice på: [email protected]

så guider vi dig gennem returen.

Når du returnerer varen skal varen være i samme stand og mængde som da du modtog den og du skal vedlægge / sende en faktura eller en kopi af ordren. Produktet skal pakkes, så det ikke bliver beskadiget under transporten.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, får du dine penge retur hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen og kontrolleret, at den opfylder betingelserne for returnering. Pengene tilbageføres til den konto, hvorfra beløbet er trukket.

Reklamationer

Hvis du mener, at produktet har en fejl, kan du klage til adressen nederst på denne side eller via e-mail til [email protected]

Det er en forudsætning for at gøre brug af reklamationsretten, at manglen ikke er forårsaget af skader, forkert brug eller anden slitage. Refurbee dækker ikke fejl forårsaget af væskeskader.

Reklamation over mangler skal ske inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen (eller burde have opdaget manglen ved et generelt eftersyn af produktet).

Reklamationsretten gælder i 2 år fra den dato, du modtog produktet.

Når Refurbee modtager en klage over et produkt, behandles reklamationen hurtigst muligt. Er der en mangel, kan varen erstattes med en tilsvarende vare, få den repareret eller få rabat fra købelovens regler. Hvis fejlen ikke er ubetydelig, kan du i stedet fortryde købet. Du kan dog ikke fortryde købet eller kræve rabat, hvis Refurbee tilbyder at erstatte eller reparere varen inden for rimelig tid. Hvis fejlen betyder, at varen skal returneres til Refurbee, vil dette ske gratis for dig, så længe varen leveres fra en adresse inden for Danmark.

For at din ret til at klage skal gælde, skal du sende købsbevis i form af en faktura eller ordrebekræftelse, som begge er sendt på e-mail efter din bestilling.

Alle køb og andre transaktioner foretaget med Refurbee skal foretages i overensstemmelse med danske lov. danske tvister gælder for alle tvister og juridiske afvigelser.

Registrering af oplysninger

Refurbee registrerer følgende i forbindelse med købet:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og fakturanummer.

Ingen følsomme oplysninger er registreret. Oplysningerne videregives ikke, men Refurbee, bevarer registreringen i mindst fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Registreringen sker, så vi kan sende produktet til dig, behandle eventuelle reklamationer og for vores eget regnskab. Medarbejdere i følgende afdelinger har adgang til de registrerede oplysninger: salg, support og regnskab. Ved køb af kreditkort sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne er krypteret. Kun Klarna AB kender dine kortoplysninger – se punkt “Betaling”.

Du kan altid kontakte Refurbee og få oplyst hvilke oplysninger der er registreret om dig og rette eventuelle forkerte oplysninger.

Indhold / oplysninger om indsendte enheder (vigtigt!)

Det er dit eget ansvar at slette indhold/oplysninger på enheder, før du overlader dem til Refurbee, og det er også dit ansvar at gemme dette indhold/oplysninger på andre enheder, hvis du ønsker at beholde dette. Af sikkerhedsmæssige årsager renser Refurbee indsendte enheder, men der er ingen garanti for, at indholdet/informationen ikke kan genskabes af tredjeparter.

Refurbee kan ikke holdes ansvarlig for ukorrekt fjernelse af indhold/oplysninger fra indsendte enheder, uanset hvordan fjernelsen er sket.

Såfremt Refurbee bliver opmærksom på indholdet/oplysningerne, der er i strid med gældende lovgivning, forbeholder Refurbee sig retten til at anmelde dette til Politiet og/eller andre relevante myndigheder og rettighedshavere.

Reparationer

Refurbee garanterer forsendelse af reparationsprodukter op til 5000 kr i tilfælde af tab af fragtselskab. Alle produkter med en værdi over det angivne beløb skal sendes som værdibrev, og i disse tilfælde skal kunden selv stille en fragtseddel til rådighed.

Force majeure

Refurbee kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for forhold, der kan betegnes som force majeure, herunder, men ikke begrænset til, krig, optøjer, strejker, brand, naturkatastrofer, valutarestriktioner, import- eller eksportrestriktioner, afbrydelser i normal kommunikation, afbrydelser energiforsyning eller kommunikationssystem.

Hvis force majeure indtræffer, skal Refurbee underrette kunden hurtigst muligt. Hvis Refurbee ikke overholder denne anmeldelsespligt, er Refurbee ansvarlig, som om der ikke var tale om force majeure.

Klager

Hvis du har en klage over dit køb, bedes du kontakte [email protected] Finder vi ikke en løsning, kan du indgive en klage til konkurrence- og forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan også bruge EU-Kommissionens klageportal online, som kun er relevant, hvis du som forbruger bor uden for Danmark.

Du kan finde klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende Refurbee, er du velkommen til at kontakte [email protected]

Refurbee ApS

Telefon 70 400 888
Email [email protected]
CVR 42822272

Købsbetingelserne er senest opdateret den 29.04.2022