Refurbee – Grøn elektronik

Vi giver nyt liv til brugt elektronik 👨‍🔧

Teamet bag Refurbee har over 10 års erfaring med service, reparation og salg af forbrugerelektronik i Danmark og Sverige, hvor vi har hjulpet over 500.000 kunder.

Vi kommer alle fra forskellige områder inden for elektronikbranchen, hvor vi har arbejdet for – såvel som drevet – flere markedsledende virksomheder med speciale i elektronik og reparationsservice. Refurbee konceptet er vores version af hvordan det perfekte alternative marked for elektronik bør se ud. Vi har fokus på miljø, service og skarpe, konkurrencedygtige priser.

Refurbees vision ✌️

Virksomhedens mål er at reparere og sælge 100% grøn elektronik med fordelagtige vilkår, som gør at du som kunde føler dig tryg og sikker i dit køb.

Hos Refurbee får du altid:

 2 års Garanti 

På alle produkter – renoverede, såvel som nye.

⭐  14 dages fuld fortrydelsesret 

Du er i din fulde ret til at ombestemme dig.

⭐  Fri fragt 

Det skal føles trygt og bekvemt at bestille hos Refurbee, og levering samt returnering er på vores regning. Desuden er fragten miljøkompenceret, så den bekymring slipper du også for.

Holdbarhed i fokus 💚

Refurbees strategi er bygget op omkring forlængelse af livstiden på elektroniske produkter, så de får et andet, tredje og fjerde liv, i stedet for bare at havne i skraldespanden.

Vi gør dette ved at tage imod og reparere ødelagt elektronik, og ved at genanvende fejlfrie reservedele fra defekte enheder. Det færdige resultet er fuldt funktionelle produkter, som vi sælger i vores webshop og fysiske butikker. Alle indkomne restaurationssager og produktbehandlinger finder sted direkte på Refurbees lokationer i Skandinavien under de rette forhold. De havner altså ikke i en vilkårlig bunke til behandling et fremmed land.

Hvilke services tilbyder vi? 🛎️

  • Salg af renoveret og nye produkter via vores webshop til privatkunder.
  • Salg af renoveret og nyt elektronik til erhvervskunder. Venligst kontakt [email protected] for at komme i kontakt med en account manager.
    Køber du hos os, så er din virksomhed berettiget til fuldt momsfradrag, i modsætning til mange af vores konkurrenter.
  • Reparation og service af mobiltelefoner, tablets, computere og diverse andet elektronik. Kig forbi vores butik på Paul Bergsøes Vej 16 i Glostrup og få et tilbud.
  • Forsvarlig bortskaffelse af gammelt elektronik. Vi tilbyder, mod en kilopris, at tage os af indsamling, kørsel og destruering af dit elektronikskrot. Kontakt os gerne for yderligere information.

 

Beskyt miljøet – en telefon ad gangen

Hver gang du vælger at købe en fornyet telefon, tablet eller computer i stedet for en helt ny, så gør du miljøet en tjeneste, og sparer på jordens råstofressourcer. Det er tiltag som dette, som mindsker ødelæggelsen af skove til udvinding af metaller, der eller ville blive anvendt i nyt elektronik.

♻️  Hver gang vi restaurerer en telefon, reducerer vi CO2 udledningen med 78 KG.

♻️  Hver gang vi restaurerer en tablet, reducerer vi CO2 udledningen med 112 KG.

♻️  Hver gang vi restaurerer en computer, reducerer vi CO2 udledningen med 215 KG.

Hver uge sparer vi miljøet for udledning af 10.800 KG kuldioxid.

Med andre ord – 562 ton om året!

Og jo, vælger du at handle hos os, fremfor at købe nyt, så hjælper du os med at bidrage til klimaindsatsen.

God shoppetur – nu med god samvittighed! 🌎